ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020-2021

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020-2021

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ  ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020-2021

Σας ενημερώνουμε ότι  για το σχολικό έτος  2020-2021  οι μαθητές εγγράφονται στο Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων συνοδευόμενης με τα απαραίτητα  δικαιολογητικά  (το έντυπο της αίτησης-δήλωσης επισυνάπτεται)

Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:                                                                    

α) Οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας  σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση  που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής στο ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα και κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί. 

β) Οι μαθητές, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές  ομάδες  (μαθητές πολύτεκνων / τρίτεκνων/μονογονεϊκών  οικογενειών, μαθητές με γονείς με  χρόνιες παθήσεις/ενταγμένους σε πρόγραμμα απεξάρτησης / φυλακισμένους).

Στο τμήμα της Πρωινής Ζώνης (7.00 πμ – 8.00΄πμ) δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές/τριες οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι/νες και φοιτούν στο ολοήμερο πρόγραμμα (Δηλώνετε αν επιθυμείτε Πρωινή Ζώνη στην ίδια αίτηση-δήλωση)

 Ωράριο λειτουργίας Ολοήμερου Προγράμματος : 13.15΄  έως  16.00΄                                                                          

 Δυνατές ώρες αποχώρησης :  15.00΄   ή  16.00΄

Για τον καλύτερο προγραμματισμό της λειτουργίας της σχολικής μας μονάδας, παρακαλούμε να αποστείλετε με τα παιδιά σας στο σχολείο έως και 18/06/2020 , τη σχετική αίτηση-δήλωση υπογεγραμμένη, συνοδευόμενη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.